Élet Kenyere Közösség
Íme az Isten Báránya, aki elveszi a világ bűneit!
Beltagok száma: 7
Kültagok száma: 20
Helyszín: Nagyvárad Str Iuliu Hossu nr 31
Krisztus gyűjtött egybe bennünket, hogy kövessük az Ő nyomdokait az Evangélium radikalitásában, Őt imádva az Eukarisztiában, helyet és időt biztosítsunk a szegényeknek és a gyermekeknek a Vele való személyes Találkozásra.
   
 
Hirdetmény

A Közösség megismerése

 

Ha szereted az Eukarisztiát, ha Isten arra hív, hogy naponta leborulj az Oltáriszentség előtt és imádd Őt, ha Jézushoz hasonlóan a szegények és a gyermekek között akarsz forgolódni, ha szeretnéd az evangéliumot radikálisan, másokkal együtt megvalósítani, akkor Téged is várunk. Gyere és ismerd meg az életünket, a lelkiségünket és lépj rá az Evangélium útjára...

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a martonvásári Találkozóinkon vagy Nagyváradon, ahol a közösség magyar háza működik. Jelentkezésedet e-mailben várjuk ( eletkenyere@freemail.hu ), ahol rövid bemutatkozás után megbeszélhetjük mikor és hol lenne a legalkalmasabb az első személyes kapcsolatfelvétel.

A Közösség nemzetközi honlapja németül: www.brotdeslebens.net ; franciául: http://www.maisondupaindevie.net/fr/

Hallgasd az Úr hívó szavát a szíved mélyén és felelj Neki, akárhova is mész, akárhol találod meg a helyed, éld az Evangéliumot!

 
   
   
 
Találkozók Martonvásáron

Havi rendszerességgel Találkozót szervezünk a Közösség társainak, barátainak és a lelkiségünk iránt érdeklődőknek a martonvásári házunkban. Mindenkit szeretettel várunk és hívunk.